Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Spoed opdracht: brandveilig maken te Kampen af binnen 48 uur

3 juli 2014
door Admin

Uitgaansgelegenheid Music Club te Kampen brandveilig maken

Music-Club-KampenVoor Music Club Kampen stond een zeer strakke deadline wegens opening van het nieuwe pand. Een veel voorkomend probleem is dat de brandweer vlak voor een opening langs komt voor inspectie en nog een flink waslijst met verbeter punten heeft. Zo ook bij Music Club Kampen en binnen 48 uur moest het hele pand voldoen aan de juiste eisen. Asphalia Brandpreventie schoot te hulp en heeft en een zeer hoog tempo de klus geklaard!

Het gehele pand is zowel van binnen en van buiten is nagenoeg volledig bekleed met hout dat brandvertragend moest worden. Erwin Pels, brandpreventie specialist

Music Clubs buitenkantMusic Club Kampen is begin 2014 volledig gerenoveerd en uitgebreid, vlak voor de opening was er een kritische inspectie door brandweer en gemeente op gebied van veiligheid. Hieruit bleek dat al het verwerkte hout minimaal 60 minuten brandvertragend moest worden, waarna men opzoek ging naar een specialist om de klus snel en professioneel te klaren. Binnen no-time is Asphalia Brandpreventie ingeschakeld om de problemen te verhelpen.

Verreweg de grootste zorg zat in de grote hoeveelheid hout die overal in het pand is verwerkt. De ruim 1500 vierkante meter is uiteindelijk binnen 48 uur behandeld waarna de grootse opening veilig en vertrouw kon plaatsvinden. Voor bij de partijen een dikke uitdaging met een geslaagd resultaat!


Specialisten aan het werkt bij Music Club Kampen

Specialisten aan het werk

Een grote locatie met een grote uitdaging

Een grote locatie met een grote uitdaging

Klassieke bar afgewerkt met hout

Klassieke bar afgewerkt met hout

Moderne bar ook afgewerkt met hout

Moderne bar ook afgewerkt met hout

Zelfs de brandslang haspels zijn afgewerkt met hout!

Omkasten-met-hout

Comments are closed.

© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009