Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Tussenwand impregneren en brandwerend afwerken bij Fladderak te Delft

2 juli 2014
door Admin

Tussenwand Brandvertragend behandelen Fladderak Delft

FlakkerakInpak, logistiek en overslag bedrijf Fadderak vroeg ons om, na een autobrand bij de buren, hun totale houten afscherming van het pand brandvertragend te maken. Deze wand is ruim 20 meter hoog en betreft een afscheiding met een naast gelegen self-storage opslag bedrijf die boxen tot aan het plafond heeft staan.

Het betrof een specialistische klus te worden met een groot oppervlak en veel doorvoeringen. Deze doorvoeringen waren echter wel moeilijk te bevestigen. Er moest een hoogwerker aan te pas komen om bij alle uithoeken van het pand te kunnen komen. Op maximale hoogte, ruim 22 meter, moesten de betreffende wanden brandvertragend gemaakt worden. Een totaal van circa 450 vierkante meter aan wan en ruim 100 liter impregneermiddel was nodig om het hout brandvertragend te maken. Om de wand volledig brandvertragend te maken koste het de collega’s bij Brandveiligpand.nl (eerder: Asphalia Brandpreventie) ruim 2 dagen om deze klus te klaren.

Onderstaand een foto rapportage van deze mooie opdracht:

De achterzijde van de wand moest ook geïmpregneerd worden

Brandwand-behandeld

De Wand aan de binnenzijde van Fladderak

Specialistische-brandpreventie

Werken op hoogte en impregneren is geen probleem

impregneren op hoogte

Houten units vormden met de achterkant een onderdeel van de wand en zijn ook geïmpregneerd

Houten opslag units als achterwand
© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009