Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Brandwerende koof plaatsen om leidingen of constructiewerk

Het aanbrengen van plaatwerk rondom H-profielen, constructiewerken of leidingen.
Brandveiligpand.nlis gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie. Een belangrijk onderdeel daarvan is het brandvertragend maken van luchtkanalen, leidingen, constructiewerken, doorvoeren etc. Mede door de wet en regelgeving is het ontwerp al het aangewezen stadium om bouwkundige brandpreventie te integreren in het bouwproces. Door een grote hoeveelheid aan normen en eisen is het vinden van de juiste oplossing voor bouwproject een specialisme geworden. Het maken van een koof of afwerking om leidingen is zeer afhankelijk van de eisen die gesteld worden door verschillende instanties als brandweer, gemeenten en andere overheidsinstellingen. Normen en eisen worden met de dag strenger en dit zal voor de toekomst steeds specifieker worden. Daarom is Brandveiligpand.nl de aangewezen partij om projecten te voorzien van vakkundig advies en specialistische afwerking m.b.t. koven en afwerkingen om leidingwerk.


Een paar voorbeeld projecten.
Bouwprojecten:

Het aanbrengen van plaatwerk rondom H-profielen, constructiewerken of leidingen.

Het aanbrengen van plaatwerk rondom H-profielen, constructiewerken of leidingen.

 

Brandvertragende koof om Leidingwerk

Brandvertragende koof om Leidingwerk

 

Brandvertragende Koof om H-profiel

Brandvertragende Koof om H-profiel

Gallerijwoningen:

Brandvertragende Koof afgewerkt (niet geschilderd)

Brandvertragende Koof afgewerkt (niet geschilderd)

 

Bestaande Koof brandvertragend maken.

Bestaande Koof brandvertragend maken.

 

Koof om leidingen

Koof om leidingen


Hoe gaan we te werk?

Graag adviseren we je na het invullen van onderstaand contact formulier. Wij zorgen altijd dat we jou wensen of eisen, correct en voordelig tegemoet komen en op zoek gaan naar een passende oplossing. In een aantal stappen maken we duidelijk hoe we te werk gaan:

 • Vul onderstaand formulier in!
 • Wij nemen contact op en komen ter plaatse
 • Inspectie omgeving & bijbehorende eisen
 • Grondige inventarisatie van de oplossingen
 • Eventueel contact/afstemmen met brandweer, gemeente en instanties
 • Plan van aanpak & gratis advies
 • Uitvoering door specialisten- na akkoord offerte
 • Keuring voor brandeisen, verzekeraar of brandweer
 • Certificering, Keurmerk of certificaat van behandeling

Voor we jou project aanpakken doen we altijd een grondige inventarisatie en controle van wensen, eisen of eventuele aanpassingen op bestaande plannen. Vaak moet er ter plaatse gekeken worden wat de omstandigheden en mogelijkheden zijn. Op basis van die inventarisatie gaan we kijken wat de juiste oplossing is voor jou project. Dit is een van de belangrijkste maar vaak ook moeilijkste processen, omdat op voorhand niet te zeggen is aan welke normen en eisen er voldaan moet worden. Het is per locatie zeer specifiek welke aanpak de beste is. Na de controle op het voldoen aan wetgeving of bouw eisen, kan er begonnen worden aan de werkzaamheden. Voor dat een oplossing kan worden uitgevoerd wil je immers eerst weten hoe je dat gaat doen en waarom. De uitvoering wordt door de specialisten van Brandveiligpand.nl zelf uitgevoerd of in samenwerking met derden, onder supervisie van Brandveiligpand.nl. Na dat de werkzaamheden gekeurd zijn of grondige inspectie hebben doorstaan, wordt er een certificaat of keurmerk uitgegeven.

Vul het contact formulier in; dat is de snelste weg naar een brandveilige oplossing!


Certificering sticker of Certificaat van behandeling

Certificaat van behandeling

Certificaat van behandeling

Voor brandweer, verzekeraar of keurende instanties is zo als eerder omschreven het belangrijk dat een controle sticker of certificaat overlegd kan worden. Met een dergelijk certificaat toon je aan dat doorvoeringen, banddeuren of brandkleppen correct zijn aangelegd middels richtlijnen die zijn vast gesteld. Een verzekeraar, brandweer of keurende instantie vraag hier vaak om.


Wat levert het u op?

 • Professionele inventarisatie normen & eisen
 • Indicatie van doelgerichte oplossingen
 • Brandvertraging van afhankelijk van de eis:
  tussen 30 & 240 minuten of soms meer
 • Vakmensen met ruime ervaring
 • Nette Service
 • Certificaat of certificaat van behandeling

 

Mogen wij jou helpen?

Profiteer jij nu ook van onze top service? Wij hebben altijd een passende oplossing voor brandvertragende problemen! We maken onze naam graag waar en zijn nieuwsgierig naar welke problemen we voor jou kunnen oplossen. Geef ons je uitdaging en wij lossen het op! Vul hier onder geheel vrijblijvend het contact formulier in. We proberen altijd binnen een dag met een reactie of passende oplossing te komen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Comments are closed.

© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009