Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Diensten

Bouwkundig advies & uitvoering

Bouw-brandpreventie
Herken je dit: je wordt ineens geconfronteerd met eisen als 30 – 240 brandwerendheid, of normen als NEN6065, NEN-EN 1634-1, NEN 6069, EN 13501-1 of het bouwbesluit 2012. Dan is het tijd voor Brandveiligpand.nl!

Brandveiligpand.nl is gespecialiseerd in het geven van advies, vinden van oplossingen, realiseren van oplossingen, uitvoeren van controle en inspectie op gebied brandpreventie. Daarnaast zorgt Brandveiligpand.nl ook voor keuringen en certificering op dit gebied. Hiermee is Brandveiligpand.nl een totaalpartner op het gebied van preventie ten opzichte van brand. Met 15 jaar ervaring en specialisatie op preventie vlak zorgt Brandveiligpand.nl altijd voor de juiste oplossing conform geldende normen en eisen die gesteld worden door brandweer, gemeenten, verzekeringen en keurende instanties. Contacten bij deze instanties worden door Brandveiligpand.nl warm onderhouden waardoor we altijd op de hoogte zijn van de meest actuele kennis in onze branche.

Zoek jij een bouwgerelateerde brandvertragende oplossing? Bekijk dan de volgende pagina.


Impregneren met Certificaat van behandeling voor iedereen.

Impregneren AccessoiresVoorbeeld: Één dag voordat ons restaurant de deuren zou openen belde ik met Brandveiligpand.nl. Op last van de brandweer moesten nog dezelfde dag alle decoratieve kunstbloemen en kunstbomen alsnog brandwerend worden behandeld. Om kwart voor 7 de volgende ochtend, stond het impregneerteam bij ons op locatie om de decoratieve bomen en bloemen brandvertragend te behandelen. Diezelfde middag kwam de brandweer samen met twee medewerkers van bouw en woningtoezicht controleren of de behandelwijze voldoende was. Na een aantal testen die in samenwerking met het impregneerteam en de brandweer zijn uitgevoerd, heeft de brandweer alsnog toestemming gegeven voor de opening en konden de gasten die avond al gezellig, lekker en vooral veilig van de keuken genieten.
Eten & Zo in Zoetermeer.

Zit jij met een soortgelijk probleem? Dan ben je aan het goede adres! Brandveiligpand.nl adviseert, impregneert en levert impregneermiddel als groothandel en aan particulieren. Op de volgende pagina lees je meer over brandvertragend impregneren. Lees meer…


Brandvertragend impregneermiddel, bestel direct!

Het zal je niet verbazen dat we ons bij de afdeling Brandwerend Impregneren druk maken om voor klanten hun producten brandvertragend te impregneren en te behandelen! Veel van onze klanten doen dit inmiddels ook zelf. Omdat wij de hele dag materialen brandvertragend maken, of klanten leren hoe ze dat moeten doen, hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Deze kennis en ervaring willen wij graag met iedereen delen en daar kan jij van profiteren! Onze impregneermiddelen zijn vrij verkrijgbaar en voor iedereen te bestellen. Wij zijn een groothandel en leverancier aan bedrijven en particulieren.

Zoek je een brandvertragende oplossing en wil je dit zelf doen? Bestel dan Alfastop voor jouw materiaal!

Bestel direct!


Comments are closed.

© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009