Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Luchtkanalen / Koven brandvertragend omkasten bij galerij woningen Assen

3 juli 2014
door Admin

Luchtkanalen / Koven omkasten bij galerij woningen Assen

plaatsen van plaatwerkDe beheerder van een aantal galerijwoningen te Assen vroeg ons om advies bij de juiste oplossing ten behoeven van de brandwerendheid van leidingen en luchtkanalen. De huidige staat van de galerij was niet meer conform de brandeisen. Periodiek onderhoud was nodig voor dit wooncomplex.

Wij hebben voor dit project een scherpe offerte gecalculeerd en de klus uitgevoerd. Na het beplaten en omkasten van luchtkanalen en leidingen was het meeste werk gedaan. Ook zijn verschillende onderdelen brandvertragend afgewerkt en kieren en gaten zijn gekit of afgewerkt met brandwerende pasta. Veel schaaf & zaagwerk was een pre bij deze opdracht om alles precies pas te krijgen. Door veel hoekjes en doorvoeringen in en om bestaande leidingen bleek al vooraf dat een nauwkeurige afwerking nodig was om te kunnen voldoen aan de huidige brandeisen en wetgeving.

Heel veel nauwgezet zaagwerk!

Vakmensen werken terplaatse met opmaakt gemaakt materiaal

Collega’s werken terplaatse met opmaakt gemaakt materiaal


Ook bestaande panelen in de galerij moesten netjes brandvertragend worden afgewerkt

Maatwerk en afwerking

Resultaat!

Op onderstaande foto is duidelijk te zien dat al het plaatwerk geplaatst is en naden zijn afgewerkt. Uiteraard zorgt de schilder nadien voor de finishing touch!
Luchtkanalen en leidingen brandvertragend behandeld.


Comments are closed.

© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009