Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Brandvertragende voorzieningen realiseren

Plaatsen en afwerken van brandvertragende voorzieningen als specialisme

Hoe meer projecten je doet, hoe meer je leert en hoe groter de kennis is. Met 15 jaar aan ervaring op het gebied van veiligheid zorgt Brandveiligpand.nl voor praktische en kwalitatieve oplossingen conform normen, eisen en wetgeving. Elk project is verschillend en heeft daarom verschillende (brand)eisen of uiterlijke wensen. Door de grote diversiteit aan projecten hebben we veel geleerd, veel klanten blij gemaakt en bijzonder veel verschillende situaties onder hande genomen. Hierdoor hebben we op bijna elke vraag een passend antwoord of oplossing.

In de regel zijn er een aantal situaties die we toch met regelmaat tegen komen, waarbij de oplossing altijd vraagt om een specifieke product. De keuze van een product is sterk afhankelijk van de brandeis en omstandigheid van de situatie. Daarom is het kiezen van de juiste oplossing lang niet eenvoudig en vraagt om veel tijd, ervaring en expertise.
Brandveiligpand.nl kiest, al na gelang de wens van de klant, de beste en voordeligste oplossing. Dit betekend dat we niet gebonden zijn aan merken of een voorkeur hebben voor bepaalde producten. Het gaat er immers om dat wordt voldaan aan de wens van de klant en eis van keurende instanties en dat Brandveiligpand.nl hiervoor de beste uitkomst realiseert voor alle partijen.


Wat verstaan wij onder brandvertragende voorzieningen

Zoals hierboven vermeld, speelt de grote diversiteit aan passende oplossingen een grote rol. Hierdoor kunnen we niet alle elementen tot in detail beschrijven, maar maken we wel de grote lijnen duidelijk over de voorzieningen die Brandveiligpand.nl met regelmaat realiseert.

Brandkappen

Brandkap-wandcontactdoos
Brandkap-lamp
Brandkap-systeemplafond

Kappen voor boven op een systeem plafond, achter een stopcontact, om een wandcontactdoos.


Brandveilige systemen

luchtkanalen-brandveilig-maken
Brandveilige-systemen-2
Brandveilige-systemen

Verschillende brandveilige systemen worden doorBrandveiligpand.nl geïnstalleerd of brandveilig gemaakt


Brandbestendige ophangingen

Brandvertragende leiding bevestiging 3
Leidingbevestiging

Leiding die brandwerend afgewerkt moet worden heeft vaak ook aansluitingen en ophangingen. Beugels en ophangsystemen worden ook door Brandveiligpand.nl volgens normen en brandeisen afgewerkt.


Brandmanchetten

Brandmanchet-voor-plaatsing
brandmanchet

Hierboven zie je een voorbeeld waar geen brandmanchet is geplaatst en dezelfde leiding afgewerkt met brandmanchet.


Vlinderkleppen

Vlinderklep-niet-afgewerkt
Vlinderklep-afgewerkt
Afwerking-vlinderklep

Het plaatsen van vlinderkleppen in bestaande kanalen of leidingen is een van de aanpassingen die vaak later in een pand gerealiseerd worden. Van aanleg tot nette afwerking van kieren en gaten, Brandveiligpand.nl doet het allemaal!


Brandwerende Leidingisolatie

Aanleg-brandvertragende-isolatie leidingen
Brandwerende-Leiding-isolatie
Brandvertragend-geisoleerde-leidingen

De aanleg van brandvertragende isolatie voor leidingen is een veel voorkomende vraag. Deze kan dan ook op verschillende manieren beantwoord worden door Brandveiligpand.nl.


Alle brandvertragende voorzieningen met Certificaat van behandeling

Certificaat van behandeling

Certificaat van behandeling

Voor brandweer, verzekeraar of keurende instanties is het belangrijk dat een controle sticker of certificaat overlegd kan worden. Met een dergelijk certificaat toon je aan dat brandvertragende voorzieningen correct zijn aangelegd of gecontroleerd worden. Een verzekeraar, brandweer of keurende instantie vraagt hier vaak om.


Mogen wij jou helpen?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar wat we voor jou (of jou bedrijf) kunnen beteken? Vul dan geheel vrijblijvend het contact formulier in. We proberen altijd binnen een dag met een reactie of passende oplossing te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Comments are closed.

© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009