Direct contact? | Bel: (088) 112 54 32 | Mail: info@brandveiligpand.nl

Brandvertragend impregneren

Brandwerend impregneren

Brandwerend Impregneren heeft tot doel de brandveiligheid te vergroten door voorwerpen te behandelen met speciale brandwerende impregneermiddelen. Vaak moet iets in opdracht van de brandweer brandwerend worden behandeld. Dan zal je ook een certificaat moeten overleggen. Het principe van brandwerend impregneren is dat de poriën van een materiaal vol gestopt word met een brandwerend materiaal, of het kan zijn dat er een vertragende coating word aangebracht op het materiaal.

Brandwerend impregneren uitbesteden

Brandwerend Impregneren houtVaak is het veel voordeliger om de klus uit te besteden dan om de klus zelf te doen. Dat komt doordat wij  efficiënt kunnen werken en overgebleven brandvertragend middel gebruiken voor andere projecten. Het is dus zowel voor onze klanten als voor het milieu een goede keuze! Daarnaast ontvangt je altijd een certificaat van behandeling wanneer je door ons jouw materialen brandvertragend laat behandelen of impregneren. Vaak is het noodzakelijk te kunnen aantonen dat het door een 3e partij vakkundig is behandel. Wil je meer informatie over het laten impregneren, klik dan hier.
Brandvertragend impregneren uitbesteden


Impregneren doe je zelf

Zelf brandwerend impregneren

Wil je zelf jouw materialen brandwerend impregneren? Het is niet moeilijk! Maar kies voor kwalitatieve, goedgekeurde producten waarmee je direct kunt starten! Daarom hebben wij speciale starterspakketten gemaakt met goedgekeurde middelen, online instructie filmpjes over het aanbrengen, de benodigde certificaten en een handige drukspuit. Alles om het jouw makkelijk te maken en succesvol brandvertragende te impregneren! Ga naar onze productkiezer voor het pakket dat geschikt is voor jouw situatie!
Ik wil zelf brandwerend impregneren


uitbestedenZoek je een partij die brandwerende oplossingen kan realiseren?
Dit kan met certificaat van behandeling. Impregneren kan je ook uitbesteden, dit levert een flink aantal voordelen op! Erkend certificaat door derden, geen tijdverlies, kwaliteit garantie en een professionele aanpak.
Klik hier voor meer info.

Comments are closed.

© 1998-2014 B.V. Brandveiligpand.nl | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009